Industrijske površine

Poglejte zakaj so talne obloge R-Tile za industrijske površine za medsebojno spajanje boljše od talnih oblog iz epoksija/smole

Talne plošče R-Tile za industrijske površine za medsebojno spajanje so izdelane v VB iz trpežnega PVC in zagotavljajo stroškovno učinkovito, robustno in trpežno rešitev zlasti za področja, kjer se nenehno uporabljajo viličarji, paletni vozički in regalni viličarji.

Talne obloge R-Tile za industrijske površine zahtevajo minimalno vzdrževanje, ponujajo odlične lastnosti proti drsenju, utrujenosti in udarcem.

Zakaj je R-Tile talna obloga drugačna?

Naše industrijske talne rešitve vse imajo edinstven, bolj robusten in superioren spoj “lastovičji rep”, ki omogoča hitro in enostavno namestitev. Ta edinstveni lastovičji rep tudi ponuja brezhibna tla, ko so nameščena.

R-Tekovi industrijski izdelki za talne obloge se lahko uporabijo za pokrivanje neenakovnih, mokrih in prašnih tal z malo ali brez talnega pripravka. Če potrebujete industrijsko talno oblogo – naše rešitve zagotavljajo varno, vzdržljivo in visoko stroškovno učinkovito možnost.

Ne glede na to, ali imate v lasti skladišče, tovarno ali drugo industrijsko lastnino – puzzle talne obloge bodo idealna rešitev za vas.

Raziskave in razvoj

Raziskovalno-razvojna ekipa R-Tek si nenehno prizadeva za vsakodnevno izboljševanje naših izdelkov in to nenehno izboljševanje se prenaša na projekte naših strank in je del razloga, zakaj smo vodilni v industriji za komercialne, industrijske in stanovanjske talne obloge in za površine, kot so garaže.

Podpora in tehnična pomoč

Ponujamo več video čistilnih vodnikov, kot tudi širok spekter videoposnetkov, ki bodo našim strankam iz prve roke pokazali, kako se to naredi. V služba za stranke vselej želimo zagotoviti pozitivno izkušnjo strank in nudimo tudi stalno podporo.

Alternativa epoksi talnim oblogam in industrijski smoli

R-Tile paleta izdelkov je odlična alternativa epoksi smoli in poliuretanim tlem. Poglejte prednosti namestitve puzzle talnih oblog.

Jamstva za delavnico

Delavnice in garaže je težko zaščititi pred težkimi predmeti. Naše talne obloge nudijo zmanjšanje onesnaževanja s hrupom in zaščitno površino, tako da je mogoče zaščititi draga orodja, kot so dvigala in drugi stroji.

Glavne prednosti puzzle talnih oblog

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo namestitve in aplikacij, ki vam daje idejo o videzu in sposobnosti naših talnih oblog za vaš naslednji projekt na tleh.

Galerija inštalacij

Alternativa epoksi talnim oblogam

Puzzle talne obloge so odlična alternativa garažnim talnim premazom, kot je epoksi barva. Epoksi premazi se dolgo časa sušijo in jih je težko namestiti na neenotna tla, medtem pa je R-Tek paleto talnih oblog, enostavno namestiti in vzdrževati v različnih nastavitvah.

Več informacij o prednostih puzzle talnih oblog v nasprotju s epoksi talnimi oblogami.

Uporaba industrijske talne obloge

Skladišča – Skladišča so pomemben prostor za zagotavljanje visoke varnosti in trajnosti zaradi visoke količine blaga, ki gre skozi njih

Tovarne – Ne glede na to, ali vaše podjetje proizvaja beton, športne ali športne dobrine, so zelo trpežna tla potrebna

Garaže – Naša paleta robustnih industrijskih talnih oblog je popolna talna rešitev za poslovne ali stanovanjske garaže

Poslovni prostori – Naše talne obloge ponujajo odlične lastnosti proti zdrsu, zaradi česar so varna in idealna talna rešitev za zasedena maloprodajna okolja, z visokim prometom

Možnosti talnih oblog za industrijske površine

Teksturirane talne obloge – spoj lastovičji rep
Rebrasta talna obloga – spoj lastovičji rep
Studded talne obloge - spoj lastovičji rep