fbpx

Puzzle talna obloga za garaže Ecotile

Sestavi tla | Puzzle talna obloga za garaže Ecotile

Idealna rešitev za garažna tla in avtomehanične delavnice

  • Primerne za vozila, stojala za osi in dvigala
  • Talne obloge lahko preprosto namestite okoli prostora za testiranje in okoli dvigal za vozila
  • Varujejo mehanska in električna orodja pred poškodbami, če vam padejo na tla
  • Preprosta namestitev + brezplačni pregled lokacije
  • Za namestitev ne potrebujete tesnilne membrane za zaščito proti vlagi, estriha ali lepila
  • Širok izbor struktur in barv

Puzzle talne obloge E500/5 grafit za garaže

E500/5 je vstopni model serije združljivih talnih oblog in je oblikovan za komercialno, domačo in lažjo industrijsko uporabo. Te talne obloge ponujajo enak sestavljiv dizajn kot prvotni model Puzzle talna obloga 500/7 .

Model 500/5 je z debelino 5 mm najtanjša talna obloga, ki jo proizvajamo, kljub temu pa omogoča hitro in enostavno namestitev na vsako trdno površino. Talne ogloge z debelino 5 mm so na voljo v številnih različnih barvah. Ko jih položite, boste dobili trdno in trpežno talno oblogo, ki pomaga zmanjšati količino prahu in hrupa ter polepšati videz vašega objekta.

Upoštevajte, da model E500/5 ni priporočljiv za uporabo viličarjev in paletnih vozičkov. Za zahtevnejšo uporabo izberite model E500/7 ali E500/10.

Puzzle talne obloge so narejene iz polivinilklorida, ki je izredno trpežen in odporen proti udarcem, ter so veliko bolj vsestranska rešitev od tradicionalnih talnih oblog za delavnice, kot so porcelan ali keramične ploščice. Poleg tega so toplejše in ponujajo boljšo izolacijo kot beton.

Izbirate lahko med debelino 5mm ( primerno za domače garaže ), 7 mm in 10 mm ter različnimi barvami in teksturami. Po potrebi lahko vključimo celo pešpoti, razmejitve območij in kanbane, kar vam omogoča popoln nadzor nad načrtovanjem vaše delavnice.

Celotna paleta naših izdelkov je bila uvrščena v razred drsnosti R10, kar pomeni še večjo varnost vaših zaposlenih. Puzzle talna obloga je poleg tega nevnetljiva in zagotavlja odlično izolacijo, zmanjša kopičenje prahu in povzroča manj hrupa.

Talna obloga za garaže in delavnice je preprosta za namestitev in je bila zasnova tako, da kljubuje skoraj vsem večjih namestitvenim težavam, kot so obraba, luščenje barve, kopičenje prahu, vlage in umazanije.

Pokličite nas še danes in se posvetujte z našim strokovnjakom za talne obloge za garaže in delavnice.

 

 

Kaj je treba upoštevati, če položimo puzzle talne obloge v garaži ali delavnici?

Puzzle talne obloge uporablja na tisoče komercialnih in domačih garaž, ki tako ustvarjajo pametno in čisto delovno okolje brez prahu, kljub temu pa je treba upoštevati štiri pomembne vidike.

Lahko puzzle talne obloge uporabljate na kraju z avtomobilskimi katalizatorji?

Ko je motor vključen, katalizator postane izjemno vroč, in če pustite motor vklopljen, medtem ko je vozilo na ploščicah, se lahko ploščice neposredno pod katalizatorjem začnejo širiti zaradi toplote. Učinek je zgolj začasen in ploščice se bodo skrčile nazaj na prvotno velikost, ko odstranite vir toplote. V komercialni delavnici z veliko prometa vam priporočamo, da zalepite ploščice, ki so nameščene v bližini ramp in dvigal, saj je tam večja možnost, da dalj časa stoji avto z vklopljenim motorjem.

Ali puzzle talne obloge reagirajo z gumijastimi plašči?

Gumijaste pnevmatike bodo puščale odtise na praktično vseh podlagah, tudi na golih betonskih in pobarvanih tleh ter na vinilnih talnih oblogah. Madež je kemična reakcija, ki ne bo poškodovala ploščic ali vplivala na njihovo obstojnost.

Madeže povzroči sestavina z imenom »6PPD« (fenilendiamin), ki se uporablja pri izdelavi avtomobilskih pnevmatik. 6PPD je antioksidant, ki je gumijastim izdelkom dodan, da jih zaščiti pred vplivom ozona in ultravijoličnih žarkov. Ima tudi druge pozitivne učinke za oblikovanje same gume. Ker sestavina poveča stroške izdelave pnevmatik, jo proizvajalci običajno dodajajo le mehkejšim visokokakovostnim pnevmatikam. Madež je temno sive/zelene barve in ga bo mogoče videti 4 do 5 ur zatem, ko je pnevmatika stala na ploščicah. Madeža ni mogoče odstraniti, saj gre za kemično reakcijo med 6PPD in površino, s katero je prišla v stik.

Kako uspešno prikriti madeže?

Ker je madež temno sive/zelene barve, je veliko bolj neopazen na temnejših podlagah in ga na naših grafitnih ploščicah skoraj ni mogoče opaziti. Tudi na črnih ali zelenih ploščicah je madež manj očiten. Priporočamo vam, da se v območjih, kjer se uporabljajo pnevmatike, izogibate svetlo sivim, rumenim, belim in rdečim ploščicam.  Če želite garažo ali delavnico poživiti s svetlejšimi barvami, lahko uporabite vzorec postavitve, kjer bodo temne ploščice zaznamovale mesta za avtomobile.

Pomagate si lahko z naslednjimi nasveti:

  • Na mestih, kjer bodo stale pnevmatike, uporabite črne, grafitne ali temno sive ploščice.
  • Namestite linije črnih, grafitnih ali temno sivih ploščic na mesta, kjer bodo stale pnevmatike.
  • Namestite črne, grafitne ali temno sive ploščice na mesta, kjer obstaja možnost kapljanja olja.
  • Uporabite našo novo 7mm gladko talno oblogo s kovinsko prevleko.

Sestava in proizvodnja

Tako kot preostali modeli serije E500 so tudi naše talne obloge z debelino 5 mm brizgane in izdelane iz najkakovostnejše zmesi polivinilklorida. Uporabljamo material, ki je skladen z registrom REACH in ki omogoča, da so talne obloge izredno trpežne, kemično odporne, dolgoročno stabilne in imajo stabilne električne lastnosti.

Zelo dobro se zavedamo ogljičnega odtisa in našega vpliva na okolje. Puzzle talna obloga E500/5 je izdelana iz materiala, ki ga je mogoče 100% reciklirati, za namestitev pa ne potrebujete nobenega posebnega orodja ali lepil. Ob koncu njihove življenjske dobe bomo talne obloge brezplačno odpeljali in jih reciklirali v našem proizvodnem obratu. Reciklirani material se nato uporablja za izdelavo cenejših talnih oblog, ki jih običajno kupujejo tisti, ki želijo namestiti ploščice v svojih domovih ali garažah.

Kje lahko namestim Puzzle talne obloge E500/5?

Puzzle talna obloga 500/5 je zasnovana za lažje obremenitve, vendar kljub temu dobro prenaša velik pretok ljudi. Če se preko talnih oblog kotalijo kolesa ali težki predmeti, se lahko ploščice poškodujejo. V teh primerih priporočamo, da kupite debelejšo različico. Če niste prepričani, kateri tip talnih oblog potrebujete, stopite v stik z nami in se posvetujte z enim od naših strokovnjakov za talne obloge.