fbpx

Talne obloge za garaže in delavnice Swisstrax

Sestavi tla |Talne obloge za garaže Swisstrax

Nadomestite sedanji obledeli, razpokani in dolgočasni tlak v garaži z nedrsečo, odporno rešitvijo obstojnih barv. Naše vrhunske talne obloge za garaže so privlačne za oko in enostavne za vzdrževanje.UV-stabilizatorji zagotavljajo barvno obstojnost, s tlačno trdnostjo 35 Mpa pa lahko talna obloga prenese vse obremenitve v domači ali profesionalni mehanični delavnici. Vgradnja zahteva le nekaj ur in jo lahko opravi domači mojster brez posebnih orodij.

Pri Swisstrax vam lahko ponudimo ustrezno rešitev za tlak garaže za vse klimatske razmere, od s snegom bogatih zim do vročih vlažnih poletij.

Izdelki so na voljo v različnih barvah:

Vas zanima več?

Odgovorili vam bomo na vaša vprašanja in vam pripravili ponudbo.

Preden se lotite vgradnje talne obloge v garaži

Talna obloga Swisstrax z med seboj povezanimi ploščami se mora pred vgradnjo 24 ur temperaturno prilagajati na sobni temperaturi (vsaj 22 °C). Idealno je pred vgradnjo naložiti plošče pred garažo neposredno na sonce in jih pustiti nekaj časa, da ekspandirajo, še zlasti, če bo tlak v garaži ob odprtih vratih izpostavljen neposredni sončni svetlobi.

Orodja, ki jih boste morda potrebovali:

  • Ročna krožna žaga, vbodna žaga ali namizna žaga
  • Tračno merilo
  • Marker

Prenesite si tehnični list.

Navodila za polaganje – video

Navodila so na voljo tudi v pdf obliki – kliknite za prenos.

Preberite si tudi

Primerjava talne obloge Swisstrax in tlaka z epoksi premazom za garaže

Tlak z epoksi premazom je priljubljena izbira za garažne tlake. Že dolga leta je priljubljena rešitev za zakritje madežev in polepšanje betonske površine. Mnogi pa so ugotovili, da je epoksi premaz dražji in zahtevnejši za vzdrževanje ter da nudi manj zaščite kot talne obloge iz plošč. Če se poškoduje, zna biti popravilo drago, saj ga […]

Preberi več