Komercialne površine

Portfelj talnih oblog za komercialne in maloprodajne površine za medsebojno spajanje ponuja odlično alternativo tradicionalnim talnim oblogam, kot sta parket in vinil.

Talne obloge R-Tile za komercialne in maloprodajne površine za medsebojno spajanje ponujajo odlične protizdrsne lastnosti, zato zagotavljajo varno in idealno rešitev za prometna maloprodajna okolja.

Talne obloge R-Tile za komercialne površine so na voljo v dveh različicah – s standardno in oblikovalsko površino. Vsaka od različic je na voljo v različnih strukturah, barvah in debelinah.

Vse talne obloge R-Tile imajo certifikat CE in so bile uspešno nameščene v številnih vodilnih evropskih trgovskih in prodajnih centrih.

Strukturirane talne obloge R-Tile Excel za komercialne površine za medsebojno spajanje ponujajo skriti spoj, zato so še posebej primerne za maloprodajna okolja.

Talne obloge R-Tile za medsebojno spajanje se lahko uporabljajo za prekrivanje neenakomernih, vlažnih in prašnih tal z malo ali nič pripravljanja talne podlage, zato so idealna rešitev za tla v trgovinah.

Zakaj je R-Tile talna obloga drugačna?

Ko smo razmišljali o drugih možnosti talnih oblog pri tej vrsti izdelka, kot so preproga, les in vinil je bila naša prva misel, kako lahko izkoristimo vse prednosti teh rešitev in jih združimo. Preučevali smo tudi slabosti in raziskovali, kako bi lahko ustvarili R-Tile, da bi se znebili teh pomanjkljivosti. Če vzamete udoben občutek preproge in njeno odlično zvočno izolacijo, videz in trdoto keramike in lesa s cenovno ugodnostjo vinila je R-Tile najboljši trpežen izdelek z vsemi temi kombinacijami za vsako trgovino ali maloprodajno površino.

Vzorci vseh teh tipov tal so bili odvzeti in preučeni v delovnem okolju, ugotovili smo, da je pričakovana življenjska doba še en velik dejavnik nakupa strank. Želeli smo razviti rešitev, ki bi bila trpežna, vendar zagotavlja 15 let plus življenjske dobe. Z uvedbo našega novega PU premaza, ki še dodatno zagotavlja, da so naše puzzle talne obloge zaščitene pred kemičnimi sredstvi in praskami, smo dosegli zadovoljstvo strank in močno povečano prodajo. Če potrebujete dodatne dokaze, se lahko takoj obrnite na našo prodajno ekipo in naročite svoje vzorce, da vidite, kakšna vrsta izdelka bo ustrezala potrebam vašega projekta.

Logotipne obloge z blagovno znamko

Naše storitve dodajanja logotipa blagovne znamke R-Tile bo odlično dodelala vaš projekt na tleh. Ustvarili smo logotipne puzzle talne obloge za območja, kot so vhodi za največje blagovne znamke na svetu, vključno z Air Bus in Harley Davidson. Postopek izdelave z uporabo grafičnega tiska zagotavlja najvišjo kakovost z našimi talnimi oblogami in puzzle priklopi, logotipne talne obloge bodo tako ostale v najboljšem redu dolgo časa.

Načrtujte svoj komercialni podni projektni prostor po vaših potrebah.

Naši strokovnjaki za varnost bodo talne obloge pogledali podrobnejše in jih prilagodili vašemu projektu in tako zagotovili, da bodo izpolnjene vse zahteve, ki jih potrebujete za vaša tla. R-Tile upošteva vse zdravstvene in varnostne zahteve. Upoštevati je treba fatorje, kot so kemikalije, ki se uporabljajo, in težke stroje. Ena od končnih in najpomembnejših točk, ki jih pogledamo, je blagovna znamka in barvna shema, naše talne obloge so uporabljene za označevanje območij v prostoru, kot tudi za skladnost v barvah blagovnih znamk, da ohranimo kohezijo v delovnem prostoru.

Tehnična podpora

Od začetka do konca naše osebje dela z našimi strankami, da bi zagotovili, da so njihove izkušnje pozitiven odraz našega podjetja in izdelkov. Naše osebje bo pomagalo pri vseh specializiranih vprašanjih, ki vključujejo vse, od načina čiščenja do uporabe težkih strojev in tveganja padca.

Glavne prednosti puzzle talnih oblog

Galerija inštalacij

Galerija različnih slogov in dizajna

Aplikacije

Z vsestranskostjo se R-Tile  lahko uporablja v različnih komercialnih in maloprodajnih prostorih. Spodaj smo ustvarili seznam možnih aplikacij, ki se razlikujejo od težkih potreb in območij z visokim prometom.

Maloprodajne površine

Tla v trgovini so lahko težka izbira v sodobnem maloprodajnem svetu. Ne gre več samo za izdelek, ampak za izkušnjo strank in to vključuje vizualno – kako lepo vaša tla izgledajo in kakšen občutek dajajo. R-Tile komercialne talne obloge ponujajo vrsto barv in modelov, ki bodo ustrezali potrebam vašega projekta. Vse je bilo zasnovano s hrupon in udobjem v mislih, PVC make up pomeni zmanjšanje hrupa in manj utrujenosti za ljudi, ki hodijo po tleh.

Bolnišnice

Kirurška in čista izdelava R-Tile omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Barvni razpon omogoča enostavno ustvarjanje določenih območij in označevanje hodnikov ali poti.

Šole

Veliko povpraševanje po šolskih talnih oblogah pomeni, da je treba izdelati rešitev, ki je perfektna za vse nepredvidljive situacije, od otrok, ki prelivajo barvo do blata na umazani obutvi.

Hoteli

Pokrivamo vse od barskih predelov do lobijev. R-Tile standard in Design Tile so bili uporabljeni za ustvarjanje vseh površin na hotelskih projektih.

Avto delavnice / showroom

R-Tile smo uporabili na vseh površinah avto delavnic. R-Tile ponuja mir, trajnost in enostavno čiščenje s svojo inženirsko površino.

Pisarne

Standardno paleto lahko obarvamo z katero koli barvo v našem izboru in vstavimo kateri koli logotip, po drugi strani pa Design Tile ponuja dotik notranjega oblikovanja z veliko paleto vzorcev modelov.

Bari in restavracije

Ustvarjanje lepega vzdušja v baru ali restavraciji je lahko ključ do uspeha. Če mešanica okusne atmosfere in objektov niso vrhunske kakovosti lahko to povzroči izgubo v poslovanju. Naše komercialne talne obloge nudijo toplo čisto rešitev, ki bi jo moral imeti vsak gostoljubni prostor. 

Prevozne storitve

Z internetom in globalizacijo se sektor prometa in dostave hitro širi. Zaradi te širitvie se je treba prepričati, da lahko prevozne zmogljivosti držijo v skladu z visoko stopnjo komercialne uporabe. R-Tile talne obloge obravnavajo težka tovorna vozila in palete brez težav.

R-Tile Design Collection. Komercialna & maloprodajna tla

Ta videoposnetek ponuja hiter in enostaven vodnik, zakaj bi morali izbrati R-Tile Design Collection za vaš projekt na tleh.

Design Tile je bila revolucija v projektih po vsem svetu. S puzzle talno oblogo R-Tile se zdaj prodaja v več kot 21 različnih državah, z neverjetnimi vzorci in modeli je pritegnil svetovne blagovne znamke, kot sta Tesco in Aldi. Ta patentirana tehnologija združuje enostavno puzzle namestitev z oblikovanjem in estetiko luksuznega vinila, tako ponuja nekaj edinstvenega in posebnega. Talna obloga design ponuja skrajšanje časa. Če potrebujete dodatne dokaze, si oglejte posnetek.

Navodila za namestitev

Naši komercialni izdelki za talne obloge so bili razviti s hitro in enostavno namestitvijo v mislih. Brez prahu, glasnega hrupa in dolgega zapiranja z R-Tile. Na primer pokritje 200M2 z samo 3 inštalaterji lahko dosežete v samo 1 dnevu.

Izvedite vse, kar morate vedeti o tem, kako enostavno je nameščanje R-Tile za preoblikovanje vašega prostora.

Možnosti talnih oblog za komercialne površine

Teksturirane talne obloge – spoj lastovičji rep
Rebrasta talna obloga – spoj lastovičji rep
Studded talne obloge - spoj lastovičji rep