Maloprodajne površine

Portfelj talnih oblog za komercialne in maloprodajne površine za medsebojno spajanje ponuja odlično alternativo tradicionalnim talnim oblogam, kot sta parket in vinil.

Talne plošče R-Tile za komercialne in maloprodajne površine za medsebojno spajanje ponujajo odlične lastnosti proti drsenju, zato zagotavljajo varno in idealno rešitev za tla v prometnih maloprodajnih okoljih.

Talne plošče R-Tile za komercialne površine so na voljo v dveh različicah – s standardno in oblikovalsko površino. Vsaka od različic je na voljo v različnih strukturah, barvah in debelinah.

Vse talne plošče R-Tile imajo certifikat CE in so bile uspešno nameščene v številnih vodilnih evropskih trgovskih in prodajnih centrih.

Strukturirane talne plošče R-Tile Excel za medsebojno spajanje ponujajo skriti spoj, zato so še posebej primerne za maloprodajna okolja.

Talne obloge R-Tile za medsebojno spajanje se lahko uporabljajo za prekrivanje neenakomernih, vlažnih in prašnih tal z malo ali nič pripravljanja talne podlage.

Odpornost na zdrs

Ocena zdrsa je danes ob zahtevnejšem delovnem okolju ogromen element v zdravju in varnosti. Višji promet strank pomeni, da morajo biti talne obloge zasnovane in izdelane tako, da se lahko to tveganje minimalizira in se za vsako ceno izogne poškodbam. R-Tile ponuja industrijsko standardno oceno zdrsa z vsemi tehničnimi certifikati, da se zagotovi, da imajo podjetja mir.

Trajnost

R-Tile je bila zasnovana z močno in robustno površino z spojem “lastovičji rep”. Raziskovalno-razvojna ekipa R-Tek je upoštevala vse dejavnike, ki bi jih visoko prometno industrijsko okolje potrebovalo, zato je proizvedlo naše tovarniške talne obloge.

Enostavna namestitev in čiščenje

Naši komercialni izdelki za talne obloge so bili razviti s hitro in enostavno namestitvijo v mislih. Brez prahu, glasnega hrupa in dolgih zapor – pokritev prostora v velikosti 200 M2 z samo 3 inštalaterji lahko dosežete v samo 1 dnevu.

Glavne prednosti puzzle talnih oblog

R-Tile Design Collection za komercialna in maloprodajna tla

Ta videoposnetek ponuja hiter in enostaven vodnik, zakaj bi morali izbrati R-Tile Design Collection za vaš projekt na tleh.

Galerija inštalacij

Kamen

Les

Možnosti talnih oblog za garažne in delavniške površine

Kamen

Les