Ne popravljajte svojih betonskih tal, dokler tega ne preberete

Beton je že od nekdaj idealna rešitev za talne obloge v komercialnih okoljih, kot so proizvodnja, skladišča ali delavnice. Vendar narava pogostega in ponavljajočega se gibanja oseb, vozil ter dvigovanja in spuščanja težkih bremen neizogibno terja svoj davek.

Sčasoma se beton začne obrabljati.

V tem ni nič novega.

Prisotnost dobro znanih znakov, kot so razpoke, neravne površine in kopičenje vlage, lahko nakazuje na to, da so se vaša betonska tla začela obrabljati.

talne obloge iz epoksi smole
Slika: Razpokana betonska tla

Preden obnovite svoja betonska tla …

Obnova betonskih talnih oblog, čeprav draga, se za številna podjetja zdi najboljša rešitev. Vendar ima takšna obnova tudi posledice, ki niso za podcenjevati. Naštejmo le nekatere:

  • Kako dolgo traja sušenje?
  • Kdaj bomo lahko znova začeli proizvodnjo?
  • Koliko podjetje stane izpad dejavnosti?
  • Bomo izgubili stranke in ugled?
  • Ali si lahko privoščimo obnovo tal?
  • Kdaj je najprimernejši čas zanjo?

Poleg tega se morajo tisti, ki gledajo srednjeročno do dolgoročno, vprašati, čez koliko časa bo v proračunu znova na vrsti ponovna sanacija ali prevleka talnih površin?

Katere druge možnosti so na voljo?

Obnova betonskih tal je draga rešitev v primerjavi z drugimi možnostmi. Kljub temu da obstajajo hitre rešitve za premaze tal z betonskimi polnili in tesnilnimi sredstvi za utrditev tal, te niso nujno praktične v prometnejših območjih. Za mnoge pojav majhnih razpok na talni površini pomeni le eno – barvanje!

Zakaj ne bi prekrili tal z nečim, kar ne povzroča nobenih težav? Medsebojno povezljive puzzle PVC talne obloge so zasnovane tako, da varujejo tla, preprečujejo nadaljnje poškodbe in trajajo več kot 20 let, da nimate nobenih skrbi z betonsko površino pod njimi.

Slika: Pred polaganjem PVC puzzle talnih oblog
puzzle talne obloge
Slika: Po polaganju PVC puzzle talnih oblog

Katere prednosti imajo PVC puzzle talne obloge?

Naše PVC puzzle talne obloge nudijo večje udobje od betona, zmanjšujejo utrujenost in težave, povezane z dolgotrajnim stanjem na trdih površinah.

Podobno kot zaščitni ovitki ščitijo pametne telefone, ščitijo prvotna tla v prostorih.

Z debelino le 7 mm lahko puzzle talne obloge zdržijo promet z viličarji, pri čemer prevzemajo obremenitve in ohranjajo betonsko podlago v prvotnem stanju. (10 mm debele puzzle obloge zdržijo letalski in tovorni promet za težje industrijske namene!)

Slika: Polaganje PVC puzzle talnih oblog
Slika: Polaganje PVC puzzle talnih oblog

Polaganje PVC puzzle talnih oblog brez uporabe lepil v številnih komercialnih situacijah omogoča zelo hitro namestitev. Ker ni potrebnega nobenega časa za sušenje, tudi ni nobenih skrbi z oskrbo vaših strank.

Z PVC puzzle oblogami v številnih razpoložljivih barvah lahko območja enostavno razdelite na sektorje, uporabite barvne kode za posamezna območja, označite varne poti za pešce ali talnim oblogam dodate varnostna sporočila.

Prekrijte svoja tla z novo prevleko in se izognite poznejšim časovno zamudnim in dragim popravilom

Slika: Puzzle Sestavi Tla talne obloge za industrijske površine
Slika: Puzzle Sestavi Tla talne obloge za industrijske površine

Preverite, kako učinkovita bi bila PVC puzzle zaščitna talna obloga v vašem podjetju ter kako lahko prihranite svoj čas in denar pri obnovi poškodovanih betonskih tal:

https://www.sestavi-tla.si/

info@sestavi-tla.si