O nas

Zakaj je R-Tek izjemen? Preverite več o nas:

Trdo delamo na osnovnih ključnih elementih, da zagotovimo svoj obstanek na vrhu. Tako poskrbimo, da se dobro govori o nas.

OSVOJENE NAGRADE

Po nominacijah in osvojitvi številnih nagrad je naše trdo delo obrodilo sadove. Naš cilj je vedno odličnost, zaradi česar smo prepoznavni.

TRDO DELO

Verjamemo, da trdega dela ni mogoče nadomestiti in naša vedno večja delovna sila je odličen primer tega. Z rastjo našega podjetja raste tudi naša usposobljena delovna sila.

PROJEKTNO VODENJE

Prodajno osebje in vodje projektov R-Tek sodelujejo z našimi kupci po vsem svetu, da bi zagotovili, da je vsak projekt z našimi kakovostnimi izdelki zaključen v najvišji kakovosti.

RAZISKAVE IN RAZVOJ

Naložba v našo raziskovalno in razvojno skupino se nam je močno obrestovala. Zlahka bi obstali in občudovali svoj odličen izdelek, toda zakaj ne bi šli naprej in ga naredili še boljšega!

GLOBALNA PRODAJA

Talne obloge R-Tile se uporabljajo povsod – od Avstralije do Južne Amerike. Sodelovali smo z arhitekti, opremljevalci trgovin in predstavniki večjih blagovnih znamk, da smo talne obloge R-Tile uveljavili po vsem svetu.

TEHNOLOGIJA

Tehnologijo vidimo kot prihodnost in si ves čas prizadevamo zagotavljati najnovejše dosežke, ki lahko pripomorejo k temu, da postane R-Tek še boljše podjetje.

OKOLJSKI CERTIFIKATI

Vsi materiali za proizvodnjo talnih oblog R-Tile so skladni z uredbo REACH. Talne obloge R-Tile so ocenjene z A+ glede na standarde BREEM. R-Tek deluje striktno v skladu z okoljskimi standardi ISO 14001-2004, pri čemer se vsi odpadki – vključno z zavrnjenimi izdelki – 100-odstotno reciklirajo in uporabijo za proizvodnjo novih črnih talnih plošč. FINANČNI PODATKI Družba R-Tek ima letni promet 4,2 milijona funtov in je uspešno prisotna na trgu v vseh evropskih državah, ZDA in Avstraliji. Registracijska številka našega podjetja je NI073264, računi za zadnja tri leta pa so na voljo v upravi podjetja.

RAZISKAVE IN OBLIKOVANJE

Družba R-Tek je specializirana ne le za proizvodnjo talnih oblog R-Tile, temveč premore tudi močno skupino raziskovalcev in oblikovalcev, ki so razvili številne inovativne nove izdelke, vključno s sodobnimi in robustnejšimi strukturiranimi talnimi ploščami s spojem v obliki lastovičjega repa skupaj z vodilnimi talnimi ploščami s skritim spojem in nedavno patentiranimi oblikovalskimi talnimi ploščami, ki predstavljajo nov revolucionarni izdelek na trgu.

KAKOVOST

Družba R-Tek deluje v skladu s standardi ISO 9001 in si je ustvarila ugled kot dobavitelj visokokakovostnih izdelkov, podprt z odlično distribucijsko mrežo, ki je družbi omogočila, da je postala vodilna na evropskem trgu talnih oblog za medsebojno spajanje. Vsi izdelki so proizvedeni v skladu s CE 14041:2004 in izdelki so certificirani za skladnost z vsemi pomembnimi standardi v VB in ES.

PROIZVODNJA

R-Tek za proizvodnjo talnih oblog R-Tile za medsebojno spajanje v svoji tovarni uporablja 12 najsodobnejših strojev za oblikovanje, ki obratujejo 24 ur, pet dni v tednu.