Primerjava talne obloge Swisstrax in tlaka z epoksi premazom za garaže

Tlak z epoksi premazom je priljubljena izbira za garažne tlake. Že dolga leta je priljubljena rešitev za zakritje madežev in polepšanje betonske površine. Mnogi pa so ugotovili, da je epoksi premaz dražji in zahtevnejši za vzdrževanje ter da nudi manj zaščite kot talne obloge iz plošč. Če se poškoduje, zna biti popravilo drago, saj ga mora obnoviti strokovnjak. Epoksi premaz ima samo 2–3 leta garancije, pa še to le, če ga je nanesel strokovnjak. Naši izdelki Swisstrax z doživljenjsko omejeno garancijo ali 7- do 15-letno garancijo so pogosto rešitev, ki jo izberejo lastniki garaž s prezgodaj obrabljenimi epoksi tlaki.

Končna ugotovitev. Epoksi ne ščiti.

Kar zadeva zaščito, primerjava talne obloge iz plošč in epoksi premaza za garaže ni poštena. Epoksi premaz je tanek sloj na betonu in dejansko ne more ščititi tlaka pred poškodbami. Tlak z epoksi premazom je skozi življenjsko dobo izpostavljen številnim škodljivim vplivom, od madežev do razpok v betonu. Naše talne plošče pa so kos izzivom in celo presegajo pričakovanja. So robustne, z debelino do 0,75″ pa zanesljivo ščitijo tlak pred poškodbami.

Vgradnja in vzdrževanje

V nasprotju z epoksi premazi talne obloge Swisstrax ne zahtevajo zapletenega večfaznega postopka vgradnje; pri garaži običajne velikosti lahko garažni tlak prenovi praktično vsakdo v nekaj urah. S ploščami Swisstrax bo vaš tlak trajno lep na pogled, čiščenje pa bo prav tako enostavno, kot je bila vgradnja. Naše plošče zahtevajo malo vzdrževanja, z vodnim curkom ali visokotlačnim čistilnikom boste sijajni videz tlaka ohranili leta in leta.

 

LastnostiSWISSTRAXTlak z epoksi premazom
15 let garancije
Nobenih strupenih hlapov ali nevarnih snovi
Brez priprave površine, niti pranja s kislino
Vgradnja v nekaj urah
Neobčutljivost na vlago
Neobčutljivost na motorna olja ali druge avtomobilske tekočine
Neobčutljivost na večino kislin in topil, vključno s Skydrolom
Neobčutljivost na sol ali magnezijev klorid
Neobčutljivost na razpoke v novi ali obstoječi betonski podlagi
Neobčutljivost na vroče pnevmatike, nobenih sledov pnevmatik
Preprosta zamenjava poškodovanih delov tlaka
Material in barva vsebujeta zaščito pred UV-sevanjem
Vgrajen sistem za samodejno odvajanje vode