Športne površine

Talne obloge R-Tile za športne površine za medsebojno spajanje so popolna rešitev za tla v katerem koli fitnes centru ali domači telovadnici. Kombinacija profesionalnega zaključnega sloja v desetih svetlih in živahnih barvah in nedrseče površine je topla in prijetna za hojo.

Talne obloge R-Tile za športne površine omogočajo hitro in preprosto namestitev in se lahko uporabljajo za prekrivanje neenakomernih, vlažnih in prašnih tal z malo ali nič pripravljanja talne podlage.

Talne plošče R-Tile debeline 7 mm so zasnovane tako, da zdržijo pritisk težke telovadne opreme in so odporne proti udarcem, da zdržijo padec težkih predmetov. Primerne so tako za domačo telovadnico kot tudi za komercialne površine.

Zakaj je R-Tile talna obloga drugačna?

Naš interlocking sistem telovadnih talnih oblog ne ponuja le hitre in enostavne namestitve, temveč trajno možnost tal, ki jo uporabljajo vrhunske fitnes blagovne znamke po vsem svetu, kot je David Lloyd.

Kot tudi ponuja različne barve ponujamo tudi številne zaključna dela, vključno čekered in skrite združitve oblog, ne glede na to, ali je označevanje določenih področij, kot so uteži ali kardio območja R-Tile ima tisto, kar potrebujete.

Težke uteži in stroji

Inženiring našega puzzle sistema za športne talne obloge je bil zasnovan tako, da prenese najtežje teže, vključno z velikimi telovadnimi stroji in prostimi uteži. Kjer se lahko nekatera tla poškodujejo ali jih je treba zamenjati naš športni talni sistem ponuja najbolje v kakovosti in moči. Visoka prometna območja, kot so kardio tir, prav tako ne motijo njegovih trdih lastnosti.

Vsestranskost talnih oblog

“Antislip” in trpežnost naših puzzle talnih oblog ponujata rešitev za vsako telovadnico. Puzzle sistem za spajanje je bil ustarjen zato, da ponuja enostavno namestitev in še lažje vzdrževanje. Naša specializirana prodajna ekipa je usposobljena na vseh specifikacijah. Lahko odgovorimo na vse, od tega, kako jih čistiti in katera čistila sredstva uporabiti. Je talna obloga odporna na udarce in težke uteži? Da!

Enostavna namestitev in vzdrževanje

Zadnja stvar, ki jo telovadnica potrebuje, je dolgotrajno in kompleksno nameščanje tal. R-Tile ponuja rešitev, ki se lahko namesti, medtem ko telovadnica obratuje. Talne površine se lahko postavijo po odsekih brez prahu in glasnih strojev. Telovadnico v velikosti pod 200 m2 bi z uporabo treh profesionalnih inštalaterjev lahko končali v enem dnevu.

Zvočna izolacija

Za nas je to glavna točka za vsako telovadnico; nihče noče slišati hrupa zaradi udarcev po tleh ali glasbe, ki odmeva iz drugega nadstropja. Naše športne talne obloge ponujajo rešitev za oboje. Naše športne talne obloge ponujajo zvočno izolacijo, kar pomeni boljšo akustičnost za vsako vadbo, ki jo spremlja glasba za boljše vzdušje – to se zdi nepomembno, vendar je masiven dejavnik pri ustvarjanju pravilnega vzdušja v športnih prostorih.

Glavne prednosti puzzle talnih oblog

Aplikacije

Oglejte si našo galerijo namestitve in aplikacij, ki vam daje idejo o videzu in sposobnosti R-Tile športne talne obloge.

Galerija inštalacij

Možnosti talnih oblog za športne površine

Teksturirane talne obloge – spoj lastovičji rep
Rebrasta talna obloga – spoj lastovičji rep
Studded talne obloge - spoj lastovičji rep