Strokovni sejemski trojček AMGL v Celju – predstavitev talnih oblog Sestavi-tla

Po dveh letih v Celje ponovno prihaja strokovni sejemski trojček AMGL, na katerem bomo tudi mi!

Sejmi s področja avtomobilizma, motociklizma, prevozništva in logistike na celjsko sejmišče prinašajo zadnje trende in novosti.

Z velikim številom uglednih blagovnih znamk, ki jih je letos kar preko 300, edini in največji tovrstni sejem v Sloveniji prinaša nepozabno doživetje za strokovnjake kot tudi ostale ljubitelje vozil in dodatne opreme.

Na 21. sejmu Avto in vzdrževanje bo razstavljena vsa oprema za avtomehanične, avtoličarske, avtokleparske delavnice, vulkanizerje, avtoelektronika, avtomobilski rezervni deli, motorna in menjalniška olja, meroslovne rešitve, avtokozmetika, ročno in specialno orodje, diagnostika, kompresorji ter ostala dodatna oprema.

11. sejem Gospodarskih vozil in logistike, bo postregel s sodobnim voznim parkom srednjih in težkih gospodarskih vozil, dostavnimi vozili, avtobusi, priklopniki in polpriklopniki, specialnimi in komunalnimi vozili, dvigali in dvižnimi platformami ter vsem kar spada zraven; od pnevmatik in goriv do navigacijskih in telekomunikacijskih sistemov, ki ponujajo sodobne informacijske rešitve. Na sejmu bodo predstavljene tudi logistične rešitve; storitve skladiščenja, avto logistika, carinske rešitve, … Manjkalo ne bo niti trendov in novosti za ljubitelje motociklizma.

Na 13. sejem Moto boom si boste lahko ogledali motorna kolesa in motocikle, enduro motorna kolesa, skuterje, štirikolesnike, našli vso motoristično opremo in vse ostalo, kar spada k motociklizmu.

NOVE TRENDE v polaganju talnih oblog za garaže in mehanične delavnice bomo predstavljali tudi mi. Z veseljem vas bomo pričakali in sprejeli v dvorani L na razstavnem prostoru 35.

V ta namen vam podarjamo poslovne kupone, ki služijo kot vstopnica za enkratni obisk sejma. Do brezplačne vstopnice pridete tako, da nas kontaktirate na e-naslov info@sestavi-tla.si ali preko telefonske številke 051 487 424.

Veselimo se vašega obiska!